We hebben ondertussen een vaste kern van leden die op regelmatige basis naar de trainingen komen. Deze kern breidt ook stelselmatig uit met nieuwe leden. Tymo en Aaron waren de laatste die erbij kwamen. Ze namen dan ook een vliegende start en kunnen al goed meedraaien met de anderen.
Ook een Rudy vond de weg naar de club terug en was er al een aantal keer terug bij. hij zal in de toekomst meer op woensdag proberen te komen zodat hij op zondag tijd heeft voor zijn andere hobby : fietsen.

In de turnzaal worden de muren onder handen genomen. Enkele gaten worden hersteld en de verf staat klaar. We worden niet echt op de hoogte gehouden maar ik veronderstel dat in de komende weken het wel eens zou kunnen gebeurden dat de zaal niet echt beschikbaar zal zijn. Maar alles is voor de goede zaak .. De zaal zal er enkel mooier op worden.

Met Pasen voor de deur hebben we besloten om op Paaszondag de lessen te staken en iedereen te laten genieten van een dagje bij de familie, onder vrienden of gewoon gezellig thuis.

 

Vrolijk Pasen !