De zomer staat voor de deur en dan genieten we allemaal wel van een paar daagjes verlof.
Dit jaar komt het zo uit dat Koen en/of Bart meestal wel aanwezig kunnen zijn om de lessen toch te laten doorgaan.
Maar het beste is toch om steeds contact te nemen en na te vragen of er voor een bepaalde dag al dan niet les is.
Op 26 juni is de zaal van de school niet beschikbaar en zal er bijgevolg dus ook geen les zijn.

Dan rest me enkel nog Kobe proficiat te wensen met het behalen van zijn 5de Kyu.

De eerste les van het nieuwe seizoen is gepland op zondag 1 september en hopen jullie zeker tegen dan talrijk terug te mogen begroeten op de mat.

We zijn momenteel allemaal aan het genieten van welverdiende rust en een paar weekjes verlof.
Voor de geïnteresseerden beginnen we opnieuw op 29/7 om ons weer op te warmen voor het nieuwe seizoen dat in aantocht is.

Dan vliegen we er terug in en vermits er een paar bijna klaar waren verwachten we veel kleurwisseling in het najaar.

We zijn ondertussen al eventjes het nieuwe jaar gestart. Via deze weg wens ik iedereen het beste toe en een goed gezondheid.
Aan dat laatste wordt er in onze club een klein beetje gewerkt. Koen of Sven geven het beste om een goed gebalanceerde opwarming aan de leden te geven.
Daarna wordt er mentaal en fysiek gewerkt om de oefeningen correct uit te voeren.

Rudy vond ondertussen nogmaals de weg terug naar de club en we hopen deze keer dat hij op regelmatige basis eens terug komt.
We hebben hem hard nodig om onze kennis op peil te houden.

Als laatste nog een terugblik en van harte felicitaties aan Anastasia, Ecaterina en Sven voor het behalen van een nieuwe gordel.
Hiermee hebben we een 2de groene gordel in de club en hopelijk volgen er binnenkort nog !
Om mee te genieten van hun examens kan je een kijkje nemen bij onze foto's : Trainingen 2017-2018

Het begin van het nieuwe seizoen is een goed moment om even terug te blikken over het voorbije seizoen. Langs deze weg nog eens een dikke proficiat aan Mats, Koen en Yasmina, zij behaalden alle 3 een nieuwe band. Hierdoor krijgt de club stilletjes aan meer kleur !

Sinds het voorbije seizoen heeft Koen ook de opwarming voor zijn rekening genomen. Dit zorgt voor een frisse wind en een pak nieuwe, soms moeilijkere oefeningen. Het wordt door de leden precies wel gesmaakt want de meesten vinden de weg terug en komen ook op zeer regelmatige basis naar de lessen.

Dit brengt me bij het laatste punt …
Er zijn er nog een aantal die dringend ook eens van kleur moeten veranderen. Zij werken hier al heel hard aan maar kleine tegenslagen zorgde ervoor dat het nog steeds niet gebeurd is.

Voor iedereen een sportief jaar toegewenst !

Het is reeds paasvakantie en dat laat zich voelen onder de aanwezig leden. Het is de laatste lessen een beetje rustiger als ervoor.
De vaste kern van leden blijft stabiel en heel wat leden zijn zich aan het voorbereiden op een nieuwe kleur.
Van nieuwe kleur gesproken, langs deze weg nog een dikke proficiat aan Koen, hij behaalde zijn 3de kyu (groen) en het was een examen om trots op te zijn.

Met Pasen voor de deur hebben we besloten om op Paaszondag de lessen te staken en iedereen te laten genieten van een dagje bij de familie, onder vrienden of gewoon gezellig thuis.

 

Vrolijk Pasen !

 

De meeste leden hebben de weg teruggevonden naar de club. We hebben er ondertussen al enkele lessen gehad om er terug in te geraken. Vanaf nu vallen we terug op onze routine met de thema's zoals die terug te vinden zijn op de kalender op de website.

We verwelkomen ook enkele nieuwe leden. Welkom aan Mariem en Ibrahim !
Zij deden vroeger al taekwando en vinden het plezant bij ons met de andere leden.

In het voorbije seizoen hebben heel wat leden hun gele gordel behaald. We hopen dat de andere zoals Mats, Noor en Linus snel volgen.

Voor iedereen een sportief jaar toegewenst !

Een tijdje geleden sinds de laatste update.

Maar deze keer is er nieuws.
Vooreerst proficiat aan Farah en Yasmina voor het behalen van de 5de kyu.
Velen zullen nog volgen in de komende weken en dit niet alleen voor 5de Kyu. Een aantal mensen moet naar 4de Kyu, Sven en Koen zijn ondertussen ook al lang over tijd voor het behalen van de 3de Kyu.

Daarnaast staan de nieuwe Japanse en Nederlandse Examprogramma's ook online. Te vinden op deze website onder de link Documenten. Naast de Examprogramma's kan je daar ook het Huishoudelijk reglement, een Inschrijvingsformulier en de Statuten terugvinden. Voor deze documenten moet je wel registreren op de website. Dan kan je aanloggen met je eigen gebruikersnaam.

Nog slechts een paar weken en dan begint de zomervakantie opnieuw. Hou ons zeker op de hoogte van jouw vakantieplannen. Zodoende kunnen wij ook de vakantie van de club inplannen.
Indien niet genoeg leden aanwezig zijn in een bepaalde periode zal de club zijn deuren sluiten.

 Mate

We hebben ondertussen een vaste kern van leden die op regelmatige basis naar de trainingen komen. Deze kern breidt ook stelselmatig uit met nieuwe leden. Tymo en Aaron waren de laatste die erbij kwamen. Ze namen dan ook een vliegende start en kunnen al goed meedraaien met de anderen.
Ook een Rudy vond de weg naar de club terug en was er al een aantal keer terug bij. hij zal in de toekomst meer op woensdag proberen te komen zodat hij op zondag tijd heeft voor zijn andere hobby : fietsen.

In de turnzaal worden de muren onder handen genomen. Enkele gaten worden hersteld en de verf staat klaar. We worden niet echt op de hoogte gehouden maar ik veronderstel dat in de komende weken het wel eens zou kunnen gebeurden dat de zaal niet echt beschikbaar zal zijn. Maar alles is voor de goede zaak .. De zaal zal er enkel mooier op worden.

Met Pasen voor de deur hebben we besloten om op Paaszondag de lessen te staken en iedereen te laten genieten van een dagje bij de familie, onder vrienden of gewoon gezellig thuis.

 

Vrolijk Pasen !

Sinterklaas is ondertussen gepasseerd in de club en had voor alle aanwezigen een pakje snoep mee !
Dit betekent dat de kindjes blijkbaar braaf geweest zijn in het afgelopen jaar, we zullen wel zien of dit volgend jaar ook nog zo is

Het einde van het jaar komt ook rap in zicht en dit jaar vallen Kerstdag en Nieuwjaar op donderdag.
We hebben besloten om Kerstavond en Oudejaarsavond geen les te houden.

De zondag ertussen gaat in Diegem de Superprestige Cyclocross door. Dit zal ervoor zorgen dat de zaal moeilijk bereikbaar zal zijn en daarom zullen we ook geen les hebben op 28 december.

 

De club wenst u in elk geval een prettig eindejaar en al wat je wensen mag voor 2015

Vele van onze leden genieten van een welverdiende rust en nemen een paar weekjes verlof.
Ook de club heeft beslist om in de maand Augustus geen les te geven. Zo kan iedereen eens genieten van een welverdiende pauze.

Vanaf 4 september vliegen we terug in een nieuw seizoen. De lesgevers zullen terug paraat staan om hun kennis te delen en jullie de tofste kneejes en leukste trucjes te leren kennen.
We hopen ook dit jaar weer enkele leden te kunnen zien veranderen van kleur.