Na elkaar een 6 maanden gemist te hebben bij de trainingen vonden Henri Dierickx, Rudy De Vuyst en Bart De Soete elkaar terug. Er werd weer op regelmatige tijdstippen getraind en dat bracht op korte tijd enkele nieuwe leden met zich mee. In december 1989 trad Nagasaki Diegem terug tot de federatie NFBJJ toe. Begin 1990 werd de Dojo verhuisd naar Gemeenteschool Diegem dankzij de Sportkring van diezelfde Gemeenteschool (SKGD).

Het nieuwe Nagasaki Diegem was geboren. Met zes leden gingen we van start: Henri Dierickx, Rudy De Vuyst, Bart De Soete, Paul Van Obberghen en 2 kinderen. Trainer en voorzitter werd uiteraard Henri Dierickx, die zijn volledige Jiu-Jitsu opleiding bij Fran├žois Serneels had gekregen. En het verhaal van deze nieuwe club werd een succesverhaal. Dankzij de reclame van de Sportkring traden in september een groot aantal nieuwe leden toe. En ook de volgende jaren zou september nieuwe leden brengen. In de loop van de jaren zijn vele nieuwe leden bijgekomen, jammer genoeg haakten meerderen na enige tijd terug af.

In de zomer van 1997 onderging de Gemeenteschool Diegem renovatiewerken en het materiaal van de club werd overgebracht naar een andere locatie. Hierdoor zat de club zonder Dojo en konden er geen trainingen gegeven worden.